Κυριακή, 27 Απριλίου 2014

Ζωή από την αρχή (Συγγραφέας, Μαρία Τζιρίτα). Προτείνει η Βέτα Κορωναίου

Ζωή από την αρχή

Μαρία Τζιρίτα

Εκδόσεις Ψυχογιός

Ο Αχιλλέας Πανόπουλος, μαθητής της τρίτης λυκείου, μια μέρα εξαφανίζεται από προσώπου γης χωρίς καμία προειδοποίηση. Η μητέρα του Νατάσα, με τη βοήθεια του διοικητή της ασφάλειας Δημήτρη Δρίβα, κινεί γη και ουρανό για να βρει τα ίχνη του γιου της.


Στην πορεία της έρευνας τραγικά μυστικά, πάθη και λάθη βγαίνουν στο φως και περιπλέκουν ακόμα περισσότερο την ιστορία. Λίγο καιρό αργότερα, η Νατάσα από ένα παιχνίδι της μοίρας θα βρεθεί κατηγορούμενη για την ενδεχόμενη δολοφονία του ίδιου της του παιδιού.

Ο διοικητής, που έχει αρχίσει να τρέφει ερωτικά συναισθήματα γι’ αυτήν, θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να την απαλλάξει από τις κατηγορίες που τη βαραίνουν. Πού βρίσκεται ο Αχιλλέας; Ποιο τραγικό μυστικό τού αποκαλύφθηκε τη μέρα που εξαφανίστηκε και ποιος είναι ο πραγματικός ένοχος γι’ αυτό; Θα καταφέρει η Νατάσα να βρει το παιδί της και να διορθώσει τα λάθη του παρελθόντος που οδήγησαν τα πράγματα μέχρι εδώ; ‘Η μήπως είναι ήδη πολύ αργά και δε θα έχει την ευκαιρία για μια ζωή από την αρχή;

Η κρίση στις οικογενειακές σχέσεις, η απόσταση μεταξύ γονέων και παιδιών, η υποκρισία και πολλά άλλα, είναι τα θέματα που αγγίζει το "Ζωή από την αρχή"... και το σημαντικότερο απ όλα, τη δύναμη της θέλησης να σπάσει κανείς τα αποστήματα, και να ξεκινήσει μία "Ζωή από την αρχή".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου